Toimintavuoden suunnitelma

SULASOLin Pohjois-Savon piiri ry

Piirin toimintasuunnitelma vuodelle 2022

 

Sulasolin Pohjois-Savon piirin tarkoituksena on toimia jäsentensä välisenä yhdyssiteenä, herättää kiinnostusta musiikkiin ja tukea musiikkitoiminnan alueellista kehitystä. 

Piiri avustaa jäseniensä toimintaa ylläpitämällä piirin kotisivua pohjoissavonpiiri.sulasol.fi, ja piirin Facebook-sivua, joilla piiri ja sen jäsenet voivat kertoa toiminnastaan ja tilaisuuksistaan. Piirihallitus välittää jäsenille tietoa Sulasolin valtakunnallisesta toiminnasta ja raportoivat Sulasolille piirin alueellisesta toiminnasta Pohjois-Savossa. Piiri on mukana Sulasolin alueellisten piirien yhteysverkostossa. 

 

Koulutukset

Piiri järjesti jäsenilleen 19.2.2022 Kuopiossa Jynkän koululla koulutustilaisuuden, jossa harjoiteltiin Sulasol 100-vuotis laulujuhlia varten. Kouluttajina eri kuoromuodoille olivar Maarit Amper, Richard Nicholls sekä Jaana Turunen. Lisäksi Mari Koistinen piti kehon- ja äänenhuollon koulutusta.

 

Piiri järjestää jäsenilleen ilmaisutaidon koulutusta 17.-18.9.2022. Kouluttajana toimii laulaja, näyttelijä Eija Ahvo. Koulutus pidetään lauantaina Kuopiossa ja sunnuntaina Iisalmessa ja kumpaankin koulutustilaisuuteen mahtuu 40 osallistujaa.

 

Venetsialaiset

Piiri kannustaa jäsenkuorojaan osallistumaan Kuopion Venetsialaisiin elokuun viimeisenä viikonloppuna tai järjestämään paikkakunnallaan vastaavaa konserttitoimintaa samaisena ajankohtana.